Izvor:
19.09.2018 u 12:00
0

MILICA NE ODUSTAJE OD LUKE: Takmičarka osudila Milicino ponašanje! „Plašila sam se da će Saška napraviti incident kada ih vidi zajedno“! (VIDEO)

Aleksandra Karailjaz i Luka Budimir, svakodnevno ulaze u rasprave zbog Lukinog odnosa ostalim takmičarkama.

Naime, Saški smeta što se njen dečko previše intimizirao sa njenim drugaricama, pa je pre samo par večeri upravo zbog stavila tačku na njihov odnos.

Iako je Milici skrenuta pažnja da se odvoji od Luke ako se već predstavlja kao Saškina drugarica, crnka ne odustaje od namere da osvoji Budimira.

– Ne moram ja da čujem šta oni pričaju, meni je dovoljno da vidim pogled, u pogledu vidim kako ova mala flertuje sa Lukom – rekla je Slađa, a onda dodala:

– Iza Aleksandrinih leđa se svašta dešava, plašim se da će Aleksandra napraviti neki incident ukoliko vidi kako njena navodna drugarica muva Luku –

Milica nije imala adekvatno objašnjenje za ovu situaciju samo je istakla da joj je Luka drug isto kao i Saška i da će tako ostati do kraja njenog boravka u vili.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter