Izvor:
19.09.2018 u 13:41
0

BAKI PATI ZA IZABELOM,NE MOŽE DA JE GLEDA U BENJINOM ZAGRLJAJU: Takmičari raskrinkali Bakija! Čezne za Bels, iako je oženjen!

Na iznenađenje mnogih u vili, a i gledalaca, Benjamin je Andersonovu zamenio novom takmičarkom, Izabelom Alijoski.

Njihova ljubav, koja je kulminirala kao grom iz vedra neba, danas je glavna tema među stanarima.

Bels i Benja nisu samo povredili Benjinu prethodnu verenicu, već i Bakija koji ne može da sakrije svoja osećanja prema Bels.

– Ja sam svestan da sam oženjen i da mene žena čeka napolju, ali ja sada živim ovaj život ovde.Znam da ne bi trebalo da pređem granicu, i lagao bih kada bih rekao da mi je svejedno što je Bels ušla u vezu sa Benjaminom, ali šta je tu je.Družićemo se kao i do sada-

– Ne znam zašto te pogađa moja veza ako si ubeđen da se ja samo igram, kontradiktoran si, malo si se pogubio u svom izlaganju – rekla je Bels.

Izabela se sve vreme smejala dok je Baki pričao o njoj i Benjaminu, a nema sumnje da joj prija što je ponati denser zaljubljen u nju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter