Izvor:
19.09.2018 u 18:27
0

BIVŠA VERENICA GA RASKIRNKALA: Pljuštale uvrede na sve strane: „Ti si jedan lažov i prevarant! Izabela se samo igra sa tobom!“ (FOTO)

Raskid Benjamina Spahovića i Izabela Anderson, šokirala je mnogo ljubitelje zabavno-humorističkog šoa "Parovi".

Međutim, šok je bio još veći kada se Benjo nedugo nakon "smuvao" sa drugom cimerkom, Izabelom Alijoski.

Nakon dešavanja koja su uzdrmala najluksuzniju vilu, Izabela je prokomentarisala ponašanje, sada već, bivšeg verenika.

– Mislim da je "kontrol frik", za njega je ljubav kada može nekoga da kontroliše. Kada je video da mene ne možem raskinuli smo. Mislim da je malo glup. Rekla sam mu da će nakon raskida da ode za Izabelom Alijoski, koja će ga iskoristiti, jer je ona ovde da se igra – objasnila je Andorsonova.

Nakon što je odgledala video, na kom se jasno moglo videti da Benajmin "flertuje" sa Alijoski, Izabela je izgubila kontrolu, pa je izustila niz uvreda:

– On je lažov, manipultaor, folirat, i pre svega, dečko je glup – izrevoltirano je govorila Izabela i tražila od Benjamina objašnjenje.

Spahović je izrazio želju da se brani ćutanje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter