Izvor:
19.09.2018 u 19:58
0

NA VRATIMA VILE: Mili presudio Jeleni i Saški o izlasku iz VILE! Odluka koju je doneo, mnoge je iznenadila! (FOTO)

Aleksandra Karailjaz i Jelena Ilić pred vratima vile.

Naime, njih dve kažnjene su bile disfalifikacijom, zbog nepoštovanja ugovora.

Međutim, kako u svakoj svađi potrebno dvoje, ovde ih je bilo troje. Prvo je većina takmičara okrivila Marinkovića kao izazivača cele situacije, ali je on prošao nekažnjeno, s obzirom da nije uradio što su uradile njih dve.

Bojana voditeljka, prišla je vratima kako bi ispratila takmičarke na vrata velelepne vile, ali im se Mili pridružio, kao iskusan rijaliti igrač.

Samo zbog sestre, ja bih voleo stvarno da ostane – rekao je šaljivo Mili.

Voditeljka se u jednom trenutku, nakon Milutinovog izlaganja, rekla mu je da će on odlučiti da li će njih dve napustiti večeras vilu.

Mili, ti ćeš odlučiti da li će Saška i Jelena ostati u vili ili zbog neprimerenog ponašanja večeras izaći iz vile – izjavila je voditeljka.

Saška neka ostane, a Jelenica mora da ostane zbog sestre, ali da bi i saznali još mnogo toga o njoj – bio je ushićen Radosavljević.

Ovaj put njih dve su se izvukle, uz veliku opomenu za za sada, sačuvane ukućanke vile ,,Parovi“.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter