Izvor:
19.09.2018 u 23:22
0

SVI SU OČEKIVALI NJEN GLAS: Proradila joj ljubomora?! Izabela otkrila sve detalje o raskidu! (FOTO)

Ono što su svi čekali.

Izabela Anderson došla je na red za nominovanje, te pre nego što je i Bojana stigla da pročita kome je dala glas, ona je progovorila:

Pa šta je tu čudno, svi znaju, glasala sam za Benjamina – te je zatim navela razloge za to:

Logično je da ću glasati za njega jer me je povredio. On me je lagao, on misli da žene nemaju prava u vezi, tako se i ponašao prema meni

Prekinuo ju je Benjamin, konstatacijom – Kada sam ja rekao takvo nešto – ali ga je osmeh otkrio, jer je samo želeo da se izvuče iz situacije.

Laže puno, rekao mi je sto puta da me voli, iako sam ja govorila da je to nemoguće, a sada mi je ovo uradio. Ako ti nekoga voliš, ne možeš ti da šetaš okolo i budeš sa bilo kim

Da li je Bels bila u pravu kada je govorila da je Benjamin nju više simpatizovao od kad je ona ušla – upitala je Bojana, s obzirom na to da tokom noći, već par puta došlo je to izjava od ukućana da su primetili simpatije od strane Benje prema Bels, još od kad je ona ušlu u sedmu sezonu rijalitija ,,Parovi".

Da, to je istina, ja sam to videla, ali sam mu verovala u reči da mu ja značim najviše na svetu i sve ono što je on pričao, znate i sami – odgovrila je iskreno Izi, a zatim je objasnila da ona nije želela pauzu sa njim, već je samo htela da bude sigurna u te emocije o kojima je on pričao.

Ja nisam htela da raskinem sa njim, želela sam da budemo na pauzi, kako bi mogla biti sigurna u njegove emocije. Ja sam njemu rekla da nisam ja za njega, ja ne mogu da bude iza muškarca, jer nisam taj tip, on je meni govorio da nije on takav tip, ali kad je shvatio kakva sam ja i da neću podleći njegovim rečima, pokušavao je da manipuliše sa mnom, a sada je pokazao pravo lice

Za kraj, Izabela donela je konačan sud:

Ja sam videla kako on nju, da se tako izrazim, je*e očima – te su se svi ukućani nasmejali, dok je Lakić ostao potpuno bez komentara, s obzriom da se radi o njegovoj bivšoj devojci, Bels.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter