Izvor:
21.09.2018 u 09:35
0

POTRESNA ISPOVEST BAKIJA B3: „MISLILI SU DA SAM UBIO ČOVEKA I DA ĆU ROBIJATI CEO ŽIVOT!“ (FOTO)

Tokom emisije "Jutarnja kafica", Baki Đogani rešio je da otvorio svoju dušu.

– Ja sam ponosan na sebe, krenuo sam pravim putem i vaspitao svoju decu, iako su svi za mene mislili da ću biti propalica tokom celog života – priča Baki i nastavlja.

– Roditelji, familija i komšije, svi su oni mislili da neću nikada uspeti tokom života, te da ću biti uvek na dnu, kao neko ko nije ostvaren niti uspešan – zaključio je Baki.

Stanari su ga pomno slušali, dok je Zagu interesovalo zbog čega su svi imali takvo mišljenje o njemu.

– Pa bio sam problematičan, jako, oni su bili ubeđeni da ću ubiti nekoga i robijati celog života, lude devedesete, u jednom su se molili za mene da se opametim jer su se plašili da postoji šansa da i mene neko ubije – govori Baki i dodaje.

– Ali, eto, hvala univerzumu na tome što sam se opametio, imam divnu decu ,kulturnu, koja se obrazuju, to je moja životna pobeda – završio Baki.

Ukućani su mu na kraju čestitali na tome što je uspeo da pronađe ispravnu životnu putanju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter