Izvor:
21.09.2018 u 10:35
0

BRUTALNO ISKREN: NIKOLA LAKIĆ PROGOVORIO O RASKIDU SA COKOM! (FOTO)

Nakon što je raskinuo sa Aleksandrom Tasić – Cokom, Nikola Lakić govorio je iskreno o svemu u emisiji "Jutarnja kafica".

– Ne znam, baš mi je teško palo sve ovo oko Coke, jer mi je značila, ne mogu da verujem da je takva devojka – rekao je Lakić.

Međutim, u program se uključila i gledateljka koja je imala slično mišljenje kao Lakić.

– Nikola, sine, ne treba ti ovo sa Cokom, vidiš da ona nije poštena devojka, ko zna šta je radila po tom Dubajiu, ostavi je i igraj svoju igru – rekla je gospođa koja je podržala Nikolu.

Stanari su se mahom složili sa tim mišljenjem, dok je Mili bio najglasnija pristalica tog stava.

– Ne znam, ja se nadam da će na ovome da se završi, ali se plašim da je ovo početak saznanja o Cokinoj prošlosti – kaže Nikola i dodaje.

– Ljudi, ja sam osuđivao Ninu zbog ovoga, a sada ja prolazim sve ono što je i Mladen, baš mi je teško, od sinoć sam utućen, našao sam se u nezahvalnoj poziciji – završava Nikola.

Coka je takođe tužna, te nema snage da ustane iz kreveta, već leži i samo osluškuju celu situaciju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter