Izvor:
21.09.2018 u 22:14
0

COKA TOTALNO KONTRADIKTORNA: Na vrućoj stolici ostala je zabezeknuta od pitanja! KAJE SE, JER NIJE ŽELELA DA SE ZALJUBI U LAKIĆA?! (FOTO)

Coka potrešena informacijom koju je dobila.

Astrolog Milica u emisiji ,,Vruća stolica" na kojoj je sedela Aleksandra Tasić Coka, želela je da joj poruči sledeće.

Lakić i ti niste srećni zajedno i neće biti – izjavila je Milica.

Pored svih ostalih informacija koje joj je rekla, vezane za njenu karijeru, zdravlje i život, ali kod ljubavi sa Lakićem imalo je dosta mračnih stvari:

Vi ćete biti samo još mesec dana, onda će njemu doći nova ljubav – bila je jasna gošća emisije.

Novinar Dušan rekao je da ga Coka podseća na jednu od starih takmičarki prošle sezone:

Pa ona je sa početka tvrdila kako će se ponašati u rijalitiju, kako je verna, ima dečka, a sada je sve to opovrgnula – izjavio je novinar.

A potom ju je upitao – Kako je moguće da se sve to tako desilo, da se prevarila dečka, zašto –

– Pa to je kratko trajalo, ja sam se kuckala sa drugim muškarcima kada smo raskinuli, ali nisam bila ni sa kim posle njega, patila sam za njim. Pomirili smo se pre dva meseca, sve je bilo idealno, volela sam naš odnos. Ali ušla sam ovde, nisam verovala da ću se zaljubiti, ali se desilo –

Zatim ju je novinar upitao o izvesnom gospodinu iz Dubajija, zbog kog su Lakić i Coka raskinuli:

Ja sam danas već ispričala tu priču. Bio je osm mart, izašle smo u jedan od kazina i delio se vaučer od hiljadu dinara. Odigrale smo par igara, on mi je prišao, popričali smo i razmenili smo brojeve, on se meni svideo kao i ja njemu. I to je to, tu nema priče

Mnogi takmičari skeptični su oko priče, s obzirom da puno detalja nije baš opisano kako treba, te se ne poklapaju sa mnogim ostalim detaljima, da li se Coka zbunila, jer je videla kako je Lakić reagovano, hvatajući se za glavu?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter