Izvor:
21.09.2018 u 23:14
0

OTKRIVENA COKINA TAKTIKA: Od početka rijalitija imala je jasan cilj za pobedu! LAKIĆEVA SESTRAU VILI, OSULA PALJBU PO COKI! (FOTO)

Nakon što je Nikola Lakić definitivno dao raskid Aleksandri Tasić Coki, otkrivena je taktika koju je osmislila i pre ulaska.

Naime, Lakić je rekao da ga je sramota i strah šta još može izaći o njenom životu, s obzirom da ona nije negirala mnoge stvari koje su izašli o njoj.

Anđela, ona je ovu taktiku osmilila i pre ulaska u rijaliti, znači ona je znala da ću ja ući i znala je kako i šta treba da radi – vidno iznerviran i povređen izjavio je Nikola.

Kako Coka nije želela da govori mnogo, već je sedela zaleđena u stolici, Lakić je nastavio:

Sad mi je sve jasno. Znam šta je uradila, ušla je ovde samo zbog novca, a ja sam joj bio marioneta

U sve to, uključila se i Neda Lakić, Nikolina sestra, koja je želela da se obrati bratu.

Nije htela mama da se uključuje iz jasnih razloga, pa sam rešila ja to da uradim. Hoću da ti kažem da pratimo sve, svim srcem smo uz tebe, ja znam koliko si ti pametna i inteligentna osoba, ti najbolje možeš da proceniš šta je najbolje za tebe. Veoma sam razočarana svime što sam čula večeras, jer sam bila na njenoj strani priče. Rastužila sam se mnogo, ali znam da ćeš ti uraditi sve to na najbolji način

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter