Izvor:
23.09.2018 u 06:08
0

BELS NE PRESTAJE SA IGRICAMA: RASTURAČICA VEZA PONOVO U AKCIJI!? Kako li će na OVO odreagovati atraktivna crnka?!

Protekla noć promenila je sve.

Od njenog ulaska mnogo toga više nije kao pre. Kao motiv navela je da želi sebe predstaviti u boljem svetlu, ali kako su stvari izmakle kontroli, vratila se u svoje prvobitno stanje, te je morala da joj ulazi mama u rijaliti kako bi se vratila na pravi put. Poznata je kao prava zavodnica rijaliti formata, te u prošlim sezonama imala je burne veze, ali i još burnije raskide. Jedna od najintrigantnijih odnosa svakako je bio sa Nikolom Lakićem, koji ni u sedmom serijalu ,,Parova" ne jenjava, već pokušavaju jedno drugom da napakoste kad god im se ukaže prilika.

Izbala Alijoski tokom prošle noći izjavila je nešto što će sigurno biti dočekano na osudu od pojedinih takmičarki.

Sviđaš mi se – izjavila je Bels, gledajući Luku Budimira pravo u oči.

Ali kako je poznato, Luka je svoju romansu podelio sa Aleksandrom Karailjaz, sa kojom je i raskinuo, ali Saškina ljubomora prelazi sve granice nekada, tako da ni ovaj put neće prećutati sigurno.

Luka nije želeo da uzvrati ljubavne poglede Izabeli, već u njegovom stilu, ostao je nedorečen, ali sa izuzetno šarmantnim pogledom prema Bels.

Da li će Bels uspeti da i ovaj put napravi pravi karambol od odnosa, kao što je uradila i sa Izabelom i Benjaminom ili se samo igra kao iskusan rijaliti igrač?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter