Izvor:
23.09.2018 u 09:14
0

SAD JE SVE UPRSKAO, A BILI SU NA KORAK DO POMIRENJA: Benjamin napravio trojku u TUŠ KABINI!? Izabela odlepila, vikala i razbijala sve po vili! (FOTO)

A bili su na korak do pomirenje.

Benjamin Spahović želeo je da nakon veze sa Bels, pokuša da se pomiri sa verenicom, Izabelom Anderson, ali se sve preokrenulo.

Tokom noći Benjamin je ušao sa Milicom u tuš kabinu, ali da bi ih raskrinkali Dina i Boža postavili su im bubicu kako bi se čulo.

Kako vest brzo putuje, informacija je stigla i do Izabele, koja je dotrčala do njih i videvši to, pokazala mu je srednji prst, a zatim im zalupila vratila i demonstrativno napustila prostoriju.

Sram te bilo, ne mogu da verujem šta radiš – vikala je Izi.

Ilijana Vagić izašla je iz toaleta, a zatim im se pridružila zajedno sa Božom.

Ovo si mi ti namestio – bio je ljutitog raspoloženja Benja prema Milovanoviću.

Samo par sekundi kasnije, Izi je sedela u dvorištu koja je govorila cimerima koji su je tešili:

Ova Milica je ku*va, ne mogu da verujem šta više radi meni

Shvativši svoju grešku, Benjamin je dotrčao do Izi, želeći da pokuša da popričaju o svemu, međutim, kako ih je zatekla u datom trenutku, nije želela da porazgovara sa njim, jer je bila odlučna da ga odbije.

Skloni se od mene, neću da pričam sa tobom

Kako li će Benjamin uspeti sebe da opere posle ovoga?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter