Izvor:
23.09.2018 u 19:11
0

MUK I NEVERICA ZBOG FANTOMA IZ PAROVA : SVIM UČESNICIMA SEDME SEZONE PRETI DISKVALIFIKACIJA? (FOTO)

Najveći obrt do sada desio se večeras, produkcija je zvanično objavila kako postoji fantom iz parova, koji krišom snima sve učesnike i postavlja to na društvene mreže.

– Neko od vas napravio je ozbiljan prestup, određeni takmičar snimao je krišom vilu i to šerovao na društvenim mrežama, produkcija je odošla do tih fotografija i neko će biti kažnjen – rekla je Bojana Ristivojević.

Učesnici su odgledali ekskluzivne snimke i šokirali se, u jednom momentu u vili je nastao tajac, tu tišinu prekinula je Bojana.

– Ovo nije mala stvar, obezbeđenje neka odmah uđe i pretrese sve vaše stvari, neko mora da odgovara za ovakav prekršaj – zaključila je Bojana.

Ubrzo su momci iz obezbeđenja ušli u ostavu i odmah krenuli da traže skriveni mobilni telefon.

– Produkcija mi je upravo javila kako zna ko je krivac i uskoro će otkriti njegov identitet – navela je Bojana.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter