Izvor:
24.09.2018 u 06:59
0

NOVA BENJAMINOVA ŽRTVA: Posle Milice i ona je došla na red?! (FOTO)

Nakon što se dokazao u obaranju rekorda dokazivanja muškog ponosa, došao je red i da ona prođe njegovu školu.

Ušla je kao bivša devojka popularnog repera, ali tokom boravka oko je bacila na Luku Budimira, ili ti na dečka njene rijaliti drugarice Aleksandre Karailjaz.

Natalija Conić tokom ranih jutarnjih sati otkrila je prema kome gaji velike simpatije.

Ona je pred svojih cimerima iz luksuzne vile izjavila sledeće:

Benjamin je moj tip muškarca, na takve se mnogo ložim

Što nije iznenadilo uopšte takmičare, s obzirom da i njen bivši dečko, koji nije potvrdio vezu sa Natalijom, izgleda slično kao Benjamin, tetovaže, skupoceni život, nabildovani mišići.

Kao što je već poznato, Benjamin je verio još prve nedelje rijalitija Izabelu Anderson, međutim, njene imenjakinja Izabela Alijoski uspela je da ga preotme, ali to nije dugo trajalo, te je mladi MMA borac molio bivšu verenicu da muse vrati, ali isto veče napravio je još kobniju grešku, stupivši sa Milicom Štavljanin u vatreni se*s, i to naočigled svih takmičara u vili.

Benja još uvek nije čuo da je Natalija izjavila otovrene simpatije prema njemu, ali će mu sigurno rijaliti drugari preneti, a kako stoje stvari, sigurno će se baciti ,,na posao".

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter