Izvor:
24.09.2018 u 13:29
0

MILI VIŠE NE ŽELI DA IH GLEDA: Raskrinkao Bels, Lakiću se EGO digao! Pogledajte zbog čega! (VIDEO)

Sukob bivših ljubavnika prešlo je i na ostale takmičare.

Izabela Alijoski i Nikola Lakić u sedmoj sezoi najgledanijeg rijaliti formata ,,Parovi" nalaze se u ulozi bivših partnera, koji su iz prethodne sezone ostavili neraščišćene računa, koje su odlučili da iznesu u novom serijalu.

Međutim, kako je vreme prošlo, njihov rijaliti drug, Milutin Mili Radosavljević odlučio je da ih razotkrije.

U emisiji želeo je da prokomentariše njihov odnos, jer je ponesen događajima koji su se desili prethodnih dana.

Prosto i jednostavno je da Izabela i dalje nešto oseća prema Lakiću. Može da glumi, da laže, ali je 100% i dalje zaljubljena u njega. To je baš očigledno – izjavio je Mili.

Ali i Izabela je prokomentarisala da će Coka do kraja rijalitija shvatiti kakvu ona ulogu ima u Nikolinom životu, te je rekla da će shvatiti da je samo jedna marioneta, koja Nikoli služi da bi došao do što boljeg plasmana, jer je već poznato da u svakoj sezoni on ima taktiku tako što ulazi u ljubavne veze.

U videu koi sledi, pogledajte kako su odreagovali bivši partneri na Miliju konstataciju, kao i kako se Lakić obratio Bels:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter