Izvor:
10.10.2018 u 15:31
0

EKSKLUZIVAN INTERVJU LJUBICE STEFANOV: Otvoreno na temu s*ksa sa Conjom, a EVO šta je poručila njegovoj ženi Milki!

Nova takmičarka Ljubica Stefanov ušla je kao gradska devojka, koja je spremna na sve, što je i dokazala već po samom ulasku u rijaliti.

Vrela akcija sa Nikolom Jovanović – Conjom sve je šokirala, ali to nije sve, njene životna priča mnogo puta do sada naišla je na nepodudaranje, pa su je cimeri proglasili ,,lažovom“ i ,,folirantom“.

1. Sinoćni Parograf otkrio je mnoge tajne, jedna od njih je i da ste vi zaista imali seks.Da li ti je drago što se dokazalo da si pričala istinu?

Naravno da jeste jer mi je muka više što neće da prizna, pa se pere tako što priča kako ja izmišljam.Govorim uvek istinu, ne volim da lažem, a sinoć ste imali prilike i to da vidite.

2. Kako sada gledaš na Conju i na celu situaciju generalno?

– Nikako, smatram da je običan jadnik i gubitnik.Sinoć se pošteno izblamirao na poligrafu, jer je ne zapamćeno da je neko toliko lagao od takmičara kao on juče.

3. On je svoju ženu javno prevario sa tobom, kako se ti osećaš s obzirom da on ima Milku?

Pa pošto je pre seksa rekao da ga ona ne zanima i da želi da bude sa mnom, mogu samo da kažem jadna žena pored njega, samo toliko, a što se mene tiče ja se osećam super i Conja me ne zanima

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter