Izvor:
11.10.2018 u 17:39
0

ILIJANI NAŠLA ZAMENU ZA DIKU, KADA BUDE VIDEO, NEĆE MU BITI DOBRO: Benjamin joj dao ultimatum, pa je odlučila OVO!

Ilijana Vagić otovoreno je progoovrila o ultimatumu koji joj je tokom prošle noći dao Benjamin Spahović, vezan za njihov odnos.

U emisiji ,,Upoznajte parove" ispričala je šta se desilo, pa je izjavila:

Rekao mi je i sinoć da se pomirimo ili da se udaljim od njega. Meni to ne treba, tako da ću razgovarati sa njim o tome – započela je Ilijana, pa je nastavila da upoređuje njenog bivšeg dečka Diku i Benjamina:

Meni treba mirna luka, ja sam jednog Benjamina imala u životu, mislim na prošlu vezu, tako da želim nekog pored kog ću se smiriti, ko će mi donositi doručak u krevet Ružica Veljković prekinula je plavokosu takmičarku izjavom:

Ja ne znam ko može da bude sa mirnim i povučenim dečkom, ona prva ne može jer znamo svi kakvi tipovi je zanimaju. Ako hoćeš mirnu luku, evo ti Kadre pa mu budi verna – odbrusila je Ružica, međutim, kada je Ilijana odgovrila, razočarala je Elvina:

Ja hoću da kažem da sa Elvinom nikada ne bih mogla da budem u vezi

Očigledno je da ni Ilijana ne zna na koju će stranu više, kao ni njen mlađani Sarajlija.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter