Izvor:
11.10.2018 u 18:09
0

KADA SE U STUDIJU POJAVILA ONA, SVI SU ZANEMELI: Lidija i Ljubica u STRAHU zbog Marijaninog ulaska!

Miomira predstavila je i još jednu gošću, a to je svakako Marijana Marković, devojka zbog koje je Milutin Mili Radosavljević poput bubice miran u rijalitiju.

Naime, njoj je zasmetalo ponašanje Lidije i Ljubice koje su tokom žurke vukle Milija za rukav u krevet, želeći da spavaju sa njim, međutim, on ih je odbio zbog vernosti koju ima prema mladoj Marijani:

Ja sam kod kuće gledala celu žurku, ne propuštam ništa da ispratim. Kada sam videla da su te vukle za rukav, sram ih bilo. Prvo su obe spavale sa oženjenim čovekom, sada su htele tebe, da sam im ja dole u vili, ne bi smele one tako da se ponašaju – bila je jasna Marijana, iako je sebe predstavila kao ljubomormnu devojku, naišla je na podršku takmičara. Sa druge strane, Mili je imao da se opravda jer je njegova izabranica dodala da se uplašila kada je tokom žurke dok su njih dve bile tu kraj njena, kadar bio promenjen i nije mogla da zna šta se desilo, te je Mili izjavio:

Nema šta da brineš. Svako jutro mislim na tebe, teško mi je bez tebe, kada nisi pored mene. Ja što sam se provodio, provodio sam se, sada je sve gotovo, ti znaš da sam samo tvoj

Ljubica i Lidija sedele su u strahu da će Produckija odlučiti da se Marijana pojavi pred njima u vili, a da li će se to desiti, ostaje nam da vidimo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter