Izvor:
19.10.2018 u 21:12
0

INTERNET SENZACIJA ISPRIČALA PREVARU SVOG MUŽA: POJAVILA SE KAO GOŠĆA I SVE TAKMIČARE NASMEJALA DO SUZA ZBOG SVOJE ISPOVESTI!

Večeras u emisiji ,,Vruća stolica" došla je internet senzacija, Lela koja je preko noći postala popularna zbog svog klipa na Youtube platformi pod nazivom ,,Muž me je ostavio !!!" u kom je objasnila zbog čega ju je muž prevario.

Moj klip sam snimila dan posle svega toga, ni ne sećam se da sam uključila kameru. Sad kad bih vratila vreme ne bih ga objavila, mislim da nije baš pohvalno zbog toga što sam uradila. Međutim, tad u tom trenutku mi je bilo lakše – započela je gošća, a potom je ispričala šta je bio najveći problem u njenom braku, kao i to, zbog čega je došlo do prevare:

Mislim da je u pitanju monotonija, ali on za to nije imao sluha, i to je tako trajalo i trajalo. I desilo se to što se desilo, ali ja nikada nisam htela da dovedem brak u pitanje, jer posle toliko godina braka, zbog toga ne treba da se brak raspradne – ispričala je gošća, a potom je ispričala da ona sa svojim mužem nije mogla da ima odnose pet godina, zbog čega kada je on otišao na more, nju prevario, što je povredilo Lelu, koja je ispričala svoju ispovest pred kamerama Happy televizije.

A potom je Lela ispričala da je njen muž konstantno oblačio šubaru, što je dodatno odbijalo nju, jer nije mogla da istrpi svakodnevni isti ritual, ali, kako je navela, sve joj se to obilo od glavu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter