Izvor:
19.10.2018 u 21:19
0

DINA NERVOZNA ZBOG AFERE SA BAKIJEM: Plaši se njegove žene, pa se odlučila na OVO!

Produkcija je pripremila VTR u kom je prikazala aferu Andrije Đoganija sa Dinom Galorini.

Njegova žena koja se nalazi trenutno u bolnici bnije želela da se uključi nakon informacije da ju je muž prevario sa ćerkom srpske heroine, ali je Produkcija uspela da je uključi u program, te je podrćala svog muža.

Tokom emisije ,,Vruća stolica", Dina je otišla u Tajnu sobu, te ja izjavila:

Takmičari me ovde spajaju sa njim, ja neću više tako. Evo, ja sam odlučila, neću više da se družim sa njim, neću progovoriti. Niti želim vuiše da mislim o njegovoj ženi. Ja sam ovde priznala sve što sam mogla, pa sam tako priznala i ovo, ali dobro, neka se završi na ovome i neću više nikada razgovarati sa Bakijem – izjavila je Dina, dok je Baki u dnevnoj sobi velelepne vile sa čuđenjem slušao njen monolog.

Da li je ovo kraj jednom intrigantnom prijateljstvu sa slatkim, malim beneficijama, ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter