Izvor:
19.10.2018 u 21:37
0

CONJA STAO NA ŽULJ MEDI: Konobar sve nervozniji zbog rivala i Milkinog ljubavnika!? Priznao je aferu zbog novca!

Novi takmičar u vili ušao je pre samo par dana, a ne jenjava interesovanje kod medija.

Medo Brundo, koji je poznatiji kao Milkin ljubavnik, čiji je muž u vili napravio po ulasku dve se*s afera sa takmičarkama Ljubicom i Lidijom.

Kako je poznato, a što je Meda priznao večeras, jeste da ga je Milka jedno vreme finansirala, na pitanje novinara odgovorio je:

Istina je da me je finanrisala jedno vreme, ja to ne krijem – izjavio je Meda, što je izazvalo bes kod Conje, te je ironično rekao:

On je dobar konobar u gradu, pročulo se – što je Milkin ljubavnik potvrdio, sarkastičnim klimanjem glave, a potom nastavio da šokira gledaoce i takmičare svojim životnim iskustvima.

Do kraja emisije otkrićemo još pikatentnijih detalja o ljubavnom trouglu između dva konobara i jedne žene.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter