Izvor:
20.10.2018 u 00:15
0

NEOČEKIVANO: PRODUKCIJA IZNENADILA TAKMIČARE! U VILU SE USELILA NOVA TAKMIČARKA! (FOTO)

Produkcija je večeras iznenadila takmičare.

Ušla je kao gošća koju je prevario muž, te je njena priča na kraju nasmejala mnoge svojom izjavom zbog čega ju je mužm zamenio drugom ženom, kada je otišao na more.

Međutim, tokom emisije niko nije ni slutio da će internet senzacija psotati na kraju večeri i regularan takmičar velelepne vile, te je Anđela izjavila:

Samo da znate, Lela je od večeras takmičarka rijalitija – a nakon toga, sela je na ,,Vruću stolicu" i odgovoarala je na pitanja novinara. Prvo pitanje za novu takmičarku bilo je da objasni šta je očekivala od najpopularnijeg trenutno videa na Youtube platformi ,,Ostavio me je muž !!!", te je Lela odgovorila:

Nisam mislila da ćeš baš taj jedan video otići toliko daleko, nisam to očekivala

Takmičari su bili na podeljeni na pola zbog njenog ostatka, ali jedno je sigurno, da će njena životna priča biti veoma interesantna, te da nas tek sutra očekuju novi detalji o Leli.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter