Izvor:
20.10.2018 u 15:35
0

SUZE MAJKE NISU JE NI DOTAKLE: Bels ponovo pokazala svoju nekulturu!? (VIDEO)

Suze jedne majke, zabolelo je mnoge.

Slađa je u toku emisije imala mali peh sa svojom ćerkom Izabelom Alijoski, što je dalje prouzrokovalo da se posvađaju i da ostane u suzama.

Naime, voditeljka Anđela upitala je Slađu šta se desilo, pa je uvela u priču da neprimerno ponašanje njene ćerke može da bude samo slika onoga što je naučila kod kuće, te je izjavila:

Ne zanima me više, nek se ponaša kako želi – bila je uzrujana Slađa, pa je objasnila kada je Bels postala arogantna i nekulturna:

Ona čim nešto nije po njenom, ona napravi ovakve stvari. Uvek je dobijala šta je želela, nikada nije bila problematično dete, uvek je bila dete sa kojim sam se ponosila. Ali kada se upustila u rijaliti vode skroz se promenila

Sa druge strane Bels nije marila zbog toga što joj je majka povređena i uplakana zbog sukoba sa njom.

U videu koji sledi, pogledajte šta je još Slađa izjavila za svoju ćerku:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter