Izvor:
20.10.2018 u 18:07
0

TREĆA STRANKA JE NA REDU: Njihova ideologija ostavila je sve u ŠOKU!

Ispred stranke ,,Umetničko Društvo Parova" stajali su Dina Galorini i Milutin Radosavljević, koji su predstavili osnovne crte njihovog pokreta:

Mi smo spremni za radikalne promene u ovoj sezoni, najčuvenijeg rijaliti programa Parovi – izjavio je Mili, a potom je Dina najavila ministarke koje su iznele svoj plan i program, kao i to da bi volelei da se istog drže u narednom periodu:

Voleli bih da bude više aktivnosti, karaoka, neki film, voleli bi više da imamo zajedničkog vremena – ispričala je Ivanija Bajić, koja je zastupala ministarstvo kulture.

Sa druge strane, Voljenka Ilić kao ministarka za zaštitu žuivotne sredine, koja je izjavila:

Ovde je potrebno mnogo više zelenila. Vegatacija nije na dovoljnom nivou, ali ćemo se potruditi da to promenimo

Enisa Bajramović zastupala je lepšu stranu, koja će se baviti lepotom i stilom sledbenika koji budu želeli.

Ovde imamo zaista u ovoj stranci bogatu kadrovsku strukturu. Sad kad bude rekonstrukcija vlade, mislim da bi Ljubica mogla da napreduje i to dosta – izjavio je Šešelj.

Pohvalivši i ovu stranku, takmičari su bili oduševljeni zbog komentara velikog imena politike.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter