Izvor:
20.10.2018 u 18:14
0

ŠEŠELJ PROGOVORIO OTVORENO O RIJALITIJU: Svi su zaćutali na njegov govor!

Vojislav Šešelj održao je lekciju za pamćenje.

Političar i doktor, poznat je po svom iskustvu, ali i britkom jeziku, a sada po prvi put govori iskreno i otvoreno o rijaliti formata, te je imao jasnu poruku:

Ono što neprijatelji rijaliti programa žele da prošite kroz javnost je to da je ovde primitivizam, neznanje. Ali kada se malo zagrebe, vidi se da su tu ljudi koji imaju mozga, koji imaju znanja, koji imaju talenta za razne stvari. I to treba da potencirate, a ne psovke – izjavio je Šešelj, što je dočekano velikim aplauzom takmičara.

Kako je već poznato, takmičari nove sezone, ali i ranijih, pokazali su veliki udeo u kreiranju mnogo talentovanih radova, a sada veliko ime političke sfere priznalo je to, što je kod učesnika stvorilo veliku satisfakciju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter