Izvor:
20.10.2018 u 21:41
0

BORILI SE ZA NJENU LJUBAV: ŠMIZLA OTKRILA KAKO JE ZAVADILA DVA DRUGA! (FOTO)


Tokom večerašnje emisije "Tajne parova", Šmizla je otkrila zanimljiv detalj iz svog života koji je zaintrigirao publiku!

Šmizla je želela da sa gledaocima podeli nesvakidašnju situaciju, usled koje su se dva druga posvađala i to upravo zbog nje.

– Moj bivši dečko je vlasnik jedne kafane u Beogradu i nakon raskida, mi smo ostali u veoma dobrim odnosima, iako više nismo zajedno – priča Šmizla, pa dodaje.

– Ja sam potom upoznala jednog muškarca, koji mi je osvojio srce i započela sam ljubavnu romansu, naravno, po tradiciji otišla sam u tu kafanu sa svojim novim momkom – zaključuje Šmizla.

"Nisu valjda njih dvojica bili drugari"? – prekinula je Anđela Šmizlu.

– E, pa tu je nastao problem, jesu, njih dvojica su se poznavali i kada nas je ugledao moj bivši zajedno, napravio je scenu –

– Prišao je mom tadašnjem dečku, a njegovom prijatelju i rekao mu kako ga je razočaro, bio je i agresivan, ali se brzo smirio – završava Šmizla svoju priču.

Njeni cimeri u vili su je pomno slušali, te se složili da je priča veoma zanimljiva.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter