Izvor:
21.10.2018 u 06:37
0

USPELA JE DA IZAZOVE NJEGOVU REAKCIJU: Nakon što ga je ostavila, da li će se Marijana pojaviti u vili?!

Voditeljka, Anđela Lakićević je u sinoćnoj emisiji "Tajne parova", otkrila Miliju da ga je Marijana ostavila putem instagrama!

– Mili, želim da te obavestim da si ostavljen, više nisi u vezi, Marijana te je danas ostavila javno preko društvene mreže instagram – saopštila je Anđela Miliju.

Mili nije želeo da poveruje u ovu informaciju, pa mu je Anđela ispričala detelja raskida.

– Ona je postavila fotografiju na svom profilu, uz koju je stavila opis jedne pesme, tim opisom želela je da ti poruči da ne može preći preko tvoje prevare koja se desila u ponedeljak na žurki, samim tim vi ste raskinuli vašu ljubavnu romansu – rekla je Anđela.

Iako je Mili nakon ovog saznanja rekao da ne veruje u tačnost informacije koju je dobio, u razgovoru sa Ružicom Veljković je istakao da mu je ubačen crv sumnje.

– Ne znam šta da mislim.Moguće da je razočarana mojim ponašanjem ovde, pa je iz tog razloga to objavila –

Gledaoci očekuju ulazak Marijane u sedmu sezonu Parova, a produkcija kao i uvek priprema veliko iznenađenje.

Da li je to baš ulazak Milijeve sada već bivše devojke ili nekoga ko Radosavljevića sigurno neće ostaviti ravnodušnim ukoliko zakorači u luksuznu vilu?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter