Izvor:
21.10.2018 u 09:28
0

BORBA TITANA: ODMERILI SNAGE, HTELI DA DOKAŽU KO JE ALFA MUŽJAK! Mamili uzdahe polugoli! (VIDEO)

Rivalitet između Đorđa i Milija se nastavlja!

Ova dva takmičara važe za poženjije muškarce u vili, a o toome svedoči i činjenica da je Tomić promenio čak dve devojke, dok je Milutin ostvario intimnije druženje sa Dinom i Voljenkom.

Mili ne krije svoju netrpeljivost prema Đorđu, ali kako ističe nije u pitanju ljubomora, već ga iritira Tomićevo konstantno mešanje u priče koje nemaju veze sa njim.

– Ne mogu ja da budem ljubomoran na ovog debeljucu, samo mislim da bi trebalo da se malo spusti na zemlju jer je previše poleteo –

– Pa nas dvojica ne možemo da se uporedimo.Vidite ovu strvinu, a vidite mene koji imam 76 kilograma –

Tomić nije reagovao na Milijeve provokacije, samo je rekao da je on za razliku od Radosavljevića ostvaren muškarac, iako ima dvadesetšest godina.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter