Izvor:
04.05.2016 u 17:49
0

ĆERKO, OTVORI OČI: Oglasili se Ružičini RODITELJI zbog…

Dizajnerka Sita Ahmić, nova učesnica najgledanijeg rijaliti programa "Parovi" i Ružica Veljković posvađale su se žestoko sinoć u emisiji "Goli život" Milomira Marića. Njihov sukob nastavio se i posle emisije, u kupatilu, kada je Veljkovićeva ušla da se tušira, a Sita uletela za njom, s namerom da nastavi svađu.

Sve je počelo zbog Miljane Kulić, bivše učesnice koju je Ružica branila, a dizajnerki se to očigledno nije dopalo. Veljkovićeva je branila Miljanu zbog optužbi da je krala stvari u vili, a Sita je govorila da je Ružica ista svoja drugarica čim je brani.

Nakon što je sve prošlo, fanovi Ružice Veljković pisali su na društvenoj mreži Fejsbuk kako roditelji njihove Hijenice podržavaju ćerku. Ružičini roditelji su bili veoma tužni što je Veljkovićeva neutešna zbog Miljaninog odlaska, a sad je dodatno nervira Sita koja, kako fanovi tvrde, zaslužuje da bude u izolaciji.

Kako prenose fanovi, Ružičini roditelji poručili su ćerki da izdrži, da se bori i da ne odustaje od svoje plemenite uloge, jer je napolju jedino Miljana na njenoj strani. Takođe su joj poručili da otvori oči i da se Sita uhvatila nje jer je uvidela da je Veljkovićeva jak igrač.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter