Izvor:
22.10.2018 u 19:22
0

SAMO U VILI „PAROVA 7“: Očekuje vas još jedan NEZABORAVAN PROVOD sa takmičarima!

Od 23 časova na repertoaru srećne televizije, svakog ponedeljka biće emotivana rijaliti žurka.

Tako će biti i ove večeri, Produckija je pripremila nezaboravan provod sa specijalnim gostima, ali i još mnogo iznenađenja očekuju takmičare tokom lumpovanja.

Prošla žurka promenila je potpuno tok događaja u rijalitiju, ali večerašnji gosti pomeriće granice. Produkcijski tim pripremio je odličan bend koji će zabavljati uz živu muziku takmičare, ali to nije sve, jer će biti gostiju iznenađenja!

Ponedeljak je zagarantovan za dobar provod uz vaše omiljene takmičare, koji će već sutradan prepričavati sve događaje koji će se večeras desiti.

Učesnici u rijaliti formatu imaće pred sobom svirku i dobre pevače, koji će i ove večeri zabavljati hitovima današnjice. Ne propustite žurku, jer vas očekuje specijalno iznenađenje od strane Produckije, a nekim od rijaliti glumaca biće i više nego turbulentno veče.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter