Izvor:
23.10.2018 u 12:00
0

NE ŽELIM DA ME SPAJAJU SA TOBOM: Dina žestoko odbrusila OVOM takmičaru!

Benjamin Spahović je tokom žurke napravio skandal ponovo kada je prišao Dini Galorini kako bi popričali i plesali, ali ju je u jednom trenutku uhvatio za glavu i poljubio.

Galorinijeva je poludela na njegov kvarni gest pa mu je odbrusila, rekavši mu da ukoliko to ponovi, moraće da reaguje, ali ne verbalno već fizički.

U toku današnje emisije, njihov poljubac je jedna od interesantnijih tema, a Dina je ovoga puta pred takmičarima ponovila da joj je Spahović isključivo drug:

– Mi ćemo se i dalje družiti, ali ne želim da se takvi ispadi više ponavljaju i ne želim da me neko spaja sa njim.To što se sinoć desilo, to ćemo on i ja rešiti, a verujte mi da mi je on drug koliko i Baki –

Dina nije ubedila svoje cimere u ovu priču, s obzirom da su upoznati u to kakav odnos ima sa denserom i da je, po mišljenju većine takmičara, njihov odnos prisniji nego što bi trebali.

– Pa ako ćeš se sa Benjaminom družiti kao i sa Bakijem, to onda znači da ih želiš obojicu – rekao je Mili.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter