NE MOŽE DA VERUJE ŠTA JE SNAŠLO: Izabela: Nikad u životu nisam osetila da mi se organizam TAKO TRESAO!(FOTO)

Učesnici sedme sezone "Parova", nakon burne večeri i završenih "Nominacija" pričaju o muško-ženskim odnosima.

Atraktivna učesnica Izabela Alijoski, rešila je da širokoj javnosti otkrije kada se prvi put osećala loše zbog nekog dečka i šta je to nateralo da se promeni prema muškoj populaciji:

- Ja mislim da mene nikada niko nije prevario. Ali u prvoj vezi mi se desila jedna situacija, koja za mene nije bila naivna - izjavila je Izabela, pa potom nastavila:

- Imala sam situaciju da sam sa momkom bila u šoping centru, i on mi je dao da mu pridržim telefon na trenutak. Kada sam shvatila da je telefon u mojim rukama, a da je on otišao da gleda stvari, bila sam radoznala i ušla sam u poruke koje su njemu poslate. Tu su bile tri poruke od neke devojke i ja sam povezala šta on zapravo šalje njoj. Kada sam ga pitala o čemu se radi, on mi je ogovorio da mu je to drugarica, što ja nisam mogla da shvatim, da se na taj način dopisuje sa drugaricom. Nikad u životu nisam osetila da mi se organizam tako tresao, a doživela sam mnogo gore stvari. To su bili moji počeci stupanja u muško-ženske odnose - ispričala je Izabela.

 

Happytv.tv
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost