Izvor:
09.11.2018 u 00:59
0

IVANIA OTKRILA DA ŽELI DA POSTANE SLAVNA PEVAČICA: Ja sam TOP paket, a i BOLJE PEVAM OD GASTTOZZA!(FOTO)

Učesnica sedme sezone, rijalitija "Parovi", Ivania Bajić, večeras je u toku emisije "Roditeljski sastanak", otkrila koja je njena najveća životna želja.

Iako se dosta komentariše da ona ne zna da peva, Ivania smatra da to ipak nije od presudnog značaja, jer mnogi estradni umetnici po njenom mišljenju zapravo ni ne poseduju neke voklane sposobnosti.

Kako bi svima pojasnila zašto bi volela da postane pevačica ona je detaljno obrazložila, ali je istovremeno potkačila dvostrukog pobednika rijalitija "Parovi", Nenada Sinđelića Gasttozza:

– Iskreno mislim da imam sve što treba da ima jedna pevačica, ja sam top paket, znam da igram i da pevam, možda se nisam ovde najbolje pokazala, jer nisam išla na časove pevanja, ali su mi neki pevači sa kojima sam se susrela rekli da imam potencijala. Volim kamere, da se slikam i da pričam, želim popularnost, dopada mi se da budem slavna, Ja realno bolje pevam od nekih pevača, recimo od Gasttozza – obrazložila je Ivania.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter