Izvor:
09.11.2018 u 09:49
0

ON PRIPADA STAROJ GARDI MUŠKARACA, ZATO MI SE I DOPADA: Voljenka napokon priznala ko je pobrao njene simpatije u vili! (FOTO)

Voljenka Ilić, istaknuta zvezda devesetih, bila je u kratkoj vezi sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, a potom je otkrila da je seks sa njim imala isključivo iz zahvalnosti, kako bi mu se odužila za ulazak u sedmu sezonu "Parova".

Nakon izjave Voljenke da joj se sviđa učesnik Elvin Kadrić, koji je duplo mlađi od nje, uspela je da šokira mnoge, pogotovo jer Ilićeva nije pokazivala nikakve vibracije koje bi ukazale na to da su se rodile simpatije.

Ona je priznala da bi volela da ima romansu sa njim, samo da je 25 godina mlađa. Ni Elvinu ne smetaju Voljenkine godine, ali ipak smatra da je razlika prevelika:

Merak mi je što se sviđam Voljenki. Ona u meni vidi što je nekada bilo, svaki njen muškarac sa kojim je bila ima neku osobinu u meni, i kada priča sa mnom i kada šetam ja nju vrati na nekog – izjavio je Elvin.

Voljenku je cela situacija koja je nastala oko Elvina dovela do suza, te je on osetio potrebu da je uteši:

Ti kod mene imaš šansu za sve – izjavio je Elvin

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter