Izvor:
09.11.2018 u 15:01
0

PLJUŠTE POLJUPCI NA SVE STRANE: Boža i Šmizla obnovili ljubav! Učesnica uspela da ga razdvoji od… (FOTO)

Ljubiteljima zabavno-humorstičnog programa "Parovi" znaju da se emotivni partneri, Boža Milovanović i Jovana Novankov Šmizla, neretko raskidaju i mire.

Ovoga puta razlog njihovog novog prekida bio je Nikola Lakić, onosno atraktivnoj takmičarki nije se dopalo što Boža razgova sa jednim od njenih najvećih neprijatelja u vili.

– Nemoj ni da pokušavaš od mene da napraviš "papuču", neću ti to dozovoliti. Ti ćeš meni da govoriš sa kim ću da razgovaram u vili,a sa kim neću – govorio je takmičar tokom raskida.

Danas, nakon "Kućnog saveta" učesnici su ipak završili jedno drugom u zagrljaju,a Šmizla je izgovorila rečenice nakon koje se naziralo novo neprijateljstvo u vili:

– Ja sam njega izbegavala zbog tebe, a ti Nikolu zbog mene nisi – rekla je Šmizla.

Čini se da je načet novi sukob u vili "Parova", Nikola Lakić i Boža Milovanović više neće biti prijateljiu. Boža je ovoga puta ispred prijateljstva stavio ljubav.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter