Izvor:
20.11.2018 u 08:53
0

IMAO SAM DEVOJKE OD DVA METRA, POSLE SEK** SA MNOM NISU MOGLE DA USTANU: Mili se hvalio Aleksandri kako je obdaren i kakve devojke je dovodio do ludila! (VIDEO)

Jedan od najvećih zavodnika u vili, iz sezone u sezonu, je svakako takmičar Milutin Radosavljević Mili.

Mili je u novi serijal "Parova" ušao kao zauzet muškarac i više puta je istakao da ga nijedna žena neće osvojiti, jer njegovo srce pripada Marijani Marković.

Iako je Milutin rekao da ovoga puta neće dozvoliti da ga devojke zavedu, takmičar je uspeo da ostvari bliži odnos sa Dinom Galorini, što je rezultiralo svađom sa devojkom Marijanom.

U toku jučerašnjeg suđenja, Mili je želeo da fascinira novu učesnicu Aleksandru Marjanović, objašnjavajući joj kako bi se iznenadila kada bi videla koliko je obdaren i sa kakvim je devojkama bio:

– Glomazna si ti za mene, ali ja sam takve kao što si ti jeo za doručak.Posle seksa sa mnom nisu mogle da hodaju –

Ukoliko ste propustili duel između Aleksandre i Milutina, pogledajte u narednom videu kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter