Izvor:
21.11.2018 u 17:37
0

DINA GALORINI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Naravno da ne verujem u reči Ivana niti me zanima i dotiče šta priča, verujem Bakiju, Marjanovićke nisu vredne moje pažnje i komentarisanja! (FOTO)

Atraktivna učesnica Dina Galorini odgovrila je na pitanja u vezi Bakija, Ivana Marinkovića ali i o Aleksandri Marjanović i njihovoj raspravi, samo za "Happy" televiziju.

1. Tvoj dobar drug iz rijalitija je dobio sina. Ukućani sumnjaju u vaše prijateljstvo, smatrajući da između Bakija i tebe ima nešto više. Da li bi priznala ikada da ti se on dopao kao muškarac?

Da, dobio je sina Manuela i ovim putem mu još jednom od srca čestitam, sumnjaju iz ljubomore zato što dosta vremena provodimo zajedno jer nam prija međusobna energija a mnogi bi hteli isto to između sebe ali često ulaze u sukobe pa im je neshvatljivo kako mi ne. Priznala bih da mi se dopada kao muškarac, to može biti samo nešto jače od mene i ne vidim tu ništa loše ali mi se baš dopada kao čovek i prija mi njegovo društvo i njegova energija, jako je dobra i osećajna osoba.

2. Ivan Marinković je sinoć tvrdio da je Baki B3 zaljubljen u tebe i kada se vrati iz posete supruzi da će krenuti u osvajanje tebe. Zbog čega sa Marinkovićem imaš loš odnos? Veruješ li u te njegove reči?

Ivan to stalno tvrdi za Bakija, zato što mu smeta što smo Baki i ja toliko dobri i što dosta vremena provodimo zajedno a prijatelji smo, a on sam ni sa svojom "devojkom" ne provodi toliko vremena jer je još uvek zaljubljen u mene. To je njegov najveći problem i zato stalno nabacuje da je Baki zaljubljen u mene. Kada se vrati nastavićemo naše druženje kao i do sada a oni mogu samo da lupaju gluposti iz svoje nemoći. Sa Marinkovićem imam loš odnos zato što je ozbiljno zaljubljen u mene i kada sam to shvatila povukla sam se bez obzira što ima devojku skoro svakodnevno juri za mnom po vili. Dokle god budem u vili naš odnos se neće promeniti. Naravno da ne verujem u reči Ivana niti me zanima i dotiče šta priča, verujem Bakiju, da je drugačije povukla bih se i ne bi se družili.. Baki je za mene pravi prijatelj, tako će i ostati kad budemo izašli iz vile.

3. Na žurci si imala žestok okršaj sa sestrama Marjanović, tačnije sa Aleksandrom. Šta je razlog rasprave, koja je rezultirala uvredama?

Marjanovićke nisu trenutno vredne moje pažnje i komentarisanja tako da ne bih puno o njima, mislim da su se od samog početka loše predstavile kao opasne devojke sa svojim stavom. A nemaju ništa od toga, udarile su na pogrešnu osobu, što mislim da im je velika greška, ja sam bez dlake na jeziku, samostalan igrač, sigurna u sebe. Tako da će vremenom shvatiti gde im je mesto, jer ko visoko leti nisko pada, kao u tekstu Bakijeve pesme.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter