Izvor:
21.11.2018 u 19:43
0

PRVI PUT NAKON MNOGO VREMENA: Javio se COKIN OTAC, i reagovao NEOČEKIVANO! „Ne mogu da podnesem da mi se smeju komšije i kolege!“

Vest da će učesnici rijaliti programa "Parovi", Aleksandra Tasić-Coka i Nikola Lakić, postati roditelji iznenadila je čitav region.

Porodica Tasić od samog starta ne podržava ćerkinu vezu u rijalitiju, a vest o Cokinoj trudnoći naišla je na opšte negodovanje njenih roditelja.

Nenad Tasić, otac novopečene trudnice, javio se prvi put nakon mnogo vremena i izneo mišljenje koji su išćekivali mnogi:

– Sputavaš je, ona nije dete kakvo ja znam kod kuće. Kupićemo ti sve, obezbedićemo, kakvo te dete spopalo? Pevaj, igraj, pokaži šta znaš. Ona bi sa svojim ponašanjem stigla do vrha, ona je pametna devojka! Moja ćerka ne može da izađe iz njegovih kandži. Dečko je foliran! Sputavaš je! Muvaš druge devojke kada ona okrene leđa. Pusti je da diše malo! – počeo je žustro Cokin tata:

– Ne mogu da mi se smeje komšiluk, kolege, i da mi govori da mi je ćerka pokazala, znate već šta. Ne znam dečka, ne mogu ništa da kažem, ali zašto ste zapeli za dete u rijalitiju – pitao je gospodin Tasić.

Nikola Lakić tvrdi da je budući tast pod uticajem svoje žene, koja je žustrija od njega, te da se nada da će vremeno promeniti mišljenje:

– U čemu grešimo, što se volimo. Milsim da u tome nema niša loše! Ja sam tu da savetujem Coku, uvek je teram da peva i igra, i podižem je kad klone duhom. Ja je puštam da radi ša želi – rekao je rijaliti igrač.

Za vreme, očeve rasprave sa ocem njenog budućeg deteta, Aleksandra je sve vreme plakala:

– Mnogo mi znači očevo uključenje jer imamo poseban odnos. Nadam se da će se sve smiriti i da će prihvatiti moju odluku. I dalje smatram da me Nikola ne sputava i da je uvek tu za mene – tvrdila he učesnica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter