Izvor:
21.11.2018 u 20:41
0

RATKO U DILEMI: Ljubica ili Zorica, koja će se izboriti za njegovu potpunu naklonost? (FOTO)

Najstariji učesnik koji trenutno boravi i takmiči se za glavnu nagradu sedme sezone rijalitja "Parovi", Ratko, vrhunac svog dosadašnjeg boravka u vili dostigao je pre dva dana na žurci gde odlučio da veri jednu takmičarku. Postavili smo mu pitanja na koja je on odgovorio samo za Happytv.rs.

1. U ponedeljak veče pred milijonskim auditorijumom ste zaproslili Ljubicu Stankov. Da li je ona tip devojke kakvu vi volite? Otkad postoje emocije prema Ljubici?

Tip devojke da. Preko malih ekrana Happy televiziji, crte lica me podsećaju na jednu glumicu.

2. Nakon veridbe našli ste se između "dve" vatre. Ljubica Stankov i Zorica Radojković su se žestoko posvađale oko vas. Šta mislite zbog čega su se one svađale, zbog vaše pozamašne penzije ili zbog vas?

Ne mogu sada da otkrijem zbog čega, vremenom koje je preda mnom otkriću.

3. Sinoć niste mogli da odlučite koga ćete da verite u nedelju, Zoricu ili Ljubicu? Koja od njih dve ima više vaše naklonosti?

Takoreći na ovo pitanje koje mi je momentalno zbunilo mozak i nametnuto od strane vas ne mogu da odgovorim. Najbolje da verim obe, da ne bih povredio ni jednu i da otkrijem u njima u pravu osobu.

4. Jeste li spremni za veridbu koja je zakazana u nedelju u luksuznoj vili? Kako ću reagovati vaša bivša supruga kada sazna da verite 30 godina mlađu devojku?

Ne mogu da znam kako će reagovati moja supruga jer njenu odluku ne mogu da otkrijem. Najbolje da pitate nju, imate njen broj telefona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter