Izvor:
12.12.2018 u 15:52
0

ŠOK! DINA PRESEKLA PRIJATELJSTVO SA BAKIJEM: Zaklela sam se da neću više da mi se obraća! (VIDEO)

U toku emisije "Upoznajte parove" takmičari su se ponovo dotakli sage kojoj nema kraja, a u pitanju su Baki B3 i kontroverzna Dina Galorini.

Naime, voditeljka Bojana Ristivojević je dala reč Bakiju da objasni zašto je poludeo nakon što su pustili kratak video u kom su se raspravljali njih dvoje.

Širi se krug ljubavi, drago mi je što je Ilijana upala, samo ne znam ko je sledeći – rekao je Lakić

Nemam šta da kažem, svakako mi se nećemo više igrati, nećemo se družiti, niti bilo šta, on i ja više ne razgovaramo. Zato što sam ja tako odlučila. Muka mi je više od toga što se folira mnogo dok smo za ovim stolom i što svako zna. Kada smo van ovog stola totalno je druga osoba i stalo mi kaže jedno, radi drugo, misli treće i zaista mi je više muka od toga – objasnila je Dina

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter