Izvor:
12.12.2018 u 23:10
0

ZASTALA MU KNEDLA U GRLU: Nova takmičarka je bivša devojka Ivana Marinkovića! (FOTO)

Napetost u vili "Parova" rasla je iz minuta u minut.

Atmosfera je dostigla vrhunac, kada je voditeljka Bojana Ristivojević najavila ulazak otpisanog takmičara koji je veoma bio blizak u jednoj od sezona sa jednim učesnikom sedme sezone.

Pred vratima vile našli su se Ivan Marinković i Jelena Ilić, a Ivan je istakao da ima osećaj da će u vilu ući njegova bivša devojka:

– Baš sam pre neki dan spomenuo Jeleni da osećam da će ući Jovana.Devojka sa kojom sam bio kratko, ali smo ostali u dobrim odnosima –

Voditeljka je saopštila Jeleni da će ona otvoriti vrata vile, a onda se pojavila Jovana Dejić

– Intuicija je čudo.Prizvao me je.Ivan bi mogao malo da sredi frizuru.Nisam pratila njegovo dosadašnje učešće, ali veruje da se dobro pokazao – rekla je Jovana.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter