Izvor:
15.12.2018 u 15:33
0

NAJGORI RASKID IKADA ZABELEŽEN PRED KAMERAMA: Niko nije mogao da poveruje šta je čuo! (VIDEO)

Svi se sećamo jednog od simpatičnijih parova u luksuznoj vili, to su bili reper Nikola Anđelković i atraktivna crnka Izabela Anderson čije je telo prekriveno mnoštvom tetovaža.

U toku emisije "Upoznajte parove" javio se ovaj bivši takmičar zadihan i otresit. On je zahtevao da ispriča šta ima bez prekidanja pošto mi srce radi 300 na sat.

Izašao sam iz vile, bio sam pod neverovatnim osećanjima, ljudi su mi slale klipove kako je Izabela tužna što me nema, ja sam sve to pregledao i rešio da je pratim non sto. U tom trenutku uključujem stirm on onako sva tužna do završetka programa, uskače u svoju pidžamu, odjednom prestaje da bude tužna, i priključuje se Ljubici da joj demonstrira svoje sposobnosti simulacije oralnog sek*a, dolazi tu i kreće da gura KRASTAVAC u grkljan da vidi koliko može da joj stane! Ja sam bio u šoku, iskulirao se 15 minuta, evo sad kaže da je zažalila odmah nakon što je to uradila. NE! Nije bilo tako, posle 20 minuta ona je oprala novi krastavac i nastavila da ga gura u grkljan. Devojka ima 25 godina nije balavica, čak i tu neke malđe devojke je bilo sramota to da urade – poručio je Nikola svojoj sada već bivšoj devojci

U priloženom videu možete pogledati kako je ovo izgledalo:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter