Izvor:
16.12.2018 u 17:47
0

MINUTI ZA NJIH SU ODBROJANI: OVI TAKMIČARI večeras strepe od izlaska iz vile!

Kao i svake nedelje, na programu srećne televizije od 21h pratićete još jedno IZBACIVANJE.

Elvin Kadrić nominovan je od strane publike, Ivana Žizela je dobila direktan glas za nominaciju jer je izgubila u Paro kvizu, a sada takmičari glasaju za onog učesnika koji bi po njihovom mišljenju trebalo da "lete" napolje.

Takmičari su u sredu naizmenično glasali, tenzija među njima je rasla iz minuta u minut, a onda je voditeljka Bojana Ristivojević saopštila odluku produkcije, a to je da su nominovani i Nikola Jovanović Conja i Džonatan Mastor.

Međutim, njima su se pridružili Nevena Kalaver, Goran Vujičić Vuya i Ivania Bajić.

Ostanite večeras uz nas, pratite Happy televiziju i zabavno-humoristički program "Parovi" kako biste saznali ko napušta najpopularniju vilu na Balkanu.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter