Izvor:
18.12.2018 u 11:35
0

ANGAŽOVALI ADVOKATE: Zbog teških optužbi, nema praštanja!Biće odvedeni pred SUD!

Sukob između Ivana Marinkovića i Milutina Radosavljevića Milija ni ovoga popodneva ne jenjava.

Telefonske linije su usijane, gledaoci se javljaju kako bi podržali Milija u borbi protiv uvreda koje je većina takmičara iznela na njegov račun.

Naime, Radosavljevića su cimeri nazvali ciganinom, što je Milija itekako uvredilo iako on nikada nije krio dab je romske nacionalnosti.

S obzirom da je Milutin izrekao niz optužbi na račun roditelja Dine Galorini, kao i Ivana Marinkovića, Ivan je zapretio tužbom:

– Jedva čekam da se vidimo napolju i odemo na sud.Strašne laži je rekao i ja ću to zahtevati da se dokaže.Moj otac nikoga nije klao, ali ako želi takvu igru, dobiće je.Advokata ću angažovati, pa će se on detaljnije baviti ovim slučajem – rekao je Ivan.

Podsećamo, svaki vid uvrede i psovke na nacionalnoj osnovi ili na račun porodice, najstrože je kažnjiv i zabranjen u zabavno-humorističkom programu "Parovi"!!!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter