Izvor:
18.12.2018 u 19:36
0

COKA OSTALA U ŠOKU JER LAKIĆ NE ZNA KAKO DA JE SE „OTRESE“: Nije umela da odgovori na pitanje gledalaca?!

U vili "Parova" u toku je čitanje pitanja gledalaca u emisiji "Upoznajte Parove".

Aleksandra Tasić Coka je ostala u šoku kada joj je voditeljka Anđela pročitala sledeće pitanje:

– Šta treba da Lakić još uradi da bi ti shvatila da on više ne želi da bude sa tobom? – pročitala je Anđela.

Coka je odbila da kaže bilo kakav odgovor jer smatra da je sve izvučeno iz konteksta, i da njen dečko Lakić ne želi da je ostavi.

Nikola je imao komentar na celu priču koji je patosirao Coku, jer joj je danas rekao da nikad napolju ne bi trpeo ove stvari koje trpi ovde.

Pošto Coka nije najbolje rzumela, razjasnio joj je:

– Mi smo u rijalitiju a Coka pokušava da sve gurne pod tepih. Ja ludim zbog nekih stvari i ludim zbog toga što svi znaju da sam ja vrlo emotivan, skače mi po ganglijama i komentariše mi sa kime ja treba da budem u dobrim odnsima sa kime ne. Ona je posesivna, i ja ne mogu da je izlečim. Ja joj iz dana u dan skrećem pažnju i pokušavam da uvidim da li smo mi uopšte jedno za drugo, i voleo bih da vidim to kako bi bilo da nismo zajedno. Ja volim Coku ali ne mogu da trpim više ovo, ja sam jeb*** emotivac ona me samo guši. – rekao je Lakić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter