Izvor:
19.12.2018 u 15:46
0

IPAK VOLI STARIJE DAME: Novo prijateljstvo šokiralo region! Vuya traži moćne saveznike, a istog je našao u OVOJ takmičarki… (FOTO)

Prijateljstva se brzo raskidaju, ali i brzo sklapaju u najraskošnijoj vili na Balkanu, pa je tako naša kamera zabeležila trenutak kada su se Slađana Petrović i Goran Vujičić- Vuya zbližili i popričali o predstavi koju drugi ljudi imaju o njima, ali i o tome koliko je zapravo teško biti učesnik rijalitija.

Ovo nije toliko lako. Mnogo sam jaka, ima dosta nepristojnih ljudi, moram da gledam šta da kažem– Požalila se stanarka.

-Oni se igraju sa nama. Napolju niko ne sme da nam kaže ništa, a ovde mogu ja tebi da dođem i da kažem "Slađo, hajde priznaj da smo spavali zajedno"-rekao je influenser šaljivo.

-Moraš da bodriš sam sebe. Nemoj samo pričati o nekim kriminalnim radnjama ovde– Posavetovala ga je Slađana.

Dodala je takođe i da mu nije poverovala na odgovor o samoubistvu, prošlu noć na "Parografu", jer je kako je ona rekla, slagao da je pokušao da se ubije tabletama za spavanje, što je najbezbolniji način.

Nemaš suicidnih misli, to si i dokazao– Pomenula je ona. Dala mu je savet da ne sme da veruje ljudima, i da se drži samog sebe.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter