Izvor:
11.01.2019 u 12:45
0

ELVIN JE PRIZNAO DA LAKO PODNOSI SAMOĆU: Da li je OVOM rečenicom najavio buduće planove sa Izabelom?!

Voditeljka Vesna Vukelić Vendi razgovarala je sa učesnicima sedme sezone Parova na temu "Koliko je teško suočiti se sa samoćom?"

Elvin Kadrić je priznao da je doživeo samoću svojom voljom ali je rekao i ovo:

– Ja sam doživeo samoću ali je podnosim dobro. Podnosim je dobro, odlično! Ako nekome želiš da poželiš najgore poželi mu samoću. Samoća je tišina ali odgovor na mnoga pitanja. Tu čovek razmišlja non stop, može mu svašta na um pasti. Ja sam se savladao, igrao sam igrica, išao u džamiju, snalazio se – rekao je Elvin

Da li Kadra želi da se osami, i razmisli opet o svom odnosu sa Izabelom Alijoski koji nailazi na prepreke gotovo svakog dana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter