Izvor:
12.01.2019 u 22:08
0

POŽGAJ IZNENADIO SVE TAKMIČARE: Kao podrška, dolaziće mu BIVŠI učesnik, a EVO o kome je reč! Da li će i ON ući u vilu?! (FOTO)

Takmičarima sedme sezone rijalitija "Parovi", pridružio se KRALJ drame Aleksandar Požgaj.

Požgaj je ušao u sedmu sezonu, ali nakon par dana izašao je iz vile jer je njegovo zdravstveno stanje, kao i stanje njegove majke bilo diskutabilno.

Aleksandar je sve cimere iznenadio svojim ponovnim dolaskom, a onda je rekao da mu ovoga puta kao podrška neće dolaziti majka:

– Očekujem Gasttozza u studio, kao i u vili.Mi smo super, družimo se još uvek.On sada živi u svom stanu.Majka mi je u banji, tako da će Nenad dolaziti ovde kao podrška, a daj Bože i da ostane da se takmiči.To bi bio šou – rekao je Požgaj.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter