Izvor:
19.09.2016 u 20:12
0

OBEĆALA JE DA VIŠE NEĆE PITI ALKOHOL: Šta će reći roditelji učesnice kada vide MRTVU PIJANU kako se VALJA po ulici…?! (VIDEO)

Učesnica rijaliti programa "Parovi" Sita Ahmić aktivna je na društvenim mrežama gde redovno objavljuje fotografije, statuse, ali i snima klipove u kojima se obraća svojim fanovima i pratiocima.

Tako je ovaj put podsetila na jedan video od pre dve godine koji je nasmejao sve, a izgleda da se radi o njenoj atraktivnoj sestri koja se, kako deluje na snimku, pijana vraćala iz provoda, pa je završila na zemlji.

Sita je snimala, a ona je koračala, malo levo, malo desno, da bi na kraju pala. Obe su se smejale, a pogledajte kako su se njih dve ludo zabavljale:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Sita Ahmić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter