Izvor:
19.09.2016 u 22:30
0

UŽIVO PRED KAMERAMA HAPPY TELEVIZIJE: Ljubavna saga najpoznatijeg RIJALITI PARA večeras dobija EPILOG!

U večerašnjoj emisiji "Upoznajte Parove" očekuje vas neviđeni spektakl!

Naime, prošle nedelje imali ste priliku da vidite Ejmi Aminatu, bivšu učesnicu rijaliti programa "Parovi" koja je čak i zaplakala u studiju kada je pričala o raskidu sa Lazarem Jeremićem koji je, kako ona kaže, napravio veliku grešku. Iako se fudbaler uključio u emisiju i rekao da će pričati o svemu, ona je odmahivala rukom i govorila da je kraj. Međutim, večeras će njihova ljubavna saga konačno dobiti epilog pošto će oboje gostovati u stdiju Happy televizije. Da li će se pomiriti ili će ipak staviti tačku na svoju vezu, saznaćete večeras u 19 časova.

Inače, pored Lazara i Ejmi, gosti u studiju su i novinar lista "Skandal" i pevačica Gaga M.

Ostanite uz Happy televiziju i ne propustite "Specijal sa Parovima" u 19 časova. Vaš domaćin je Jovana Jeremić.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter