Izvor:
21.09.2016 u 02:36
0

PROFESORI JE ZAUSTAVILI I PITALI GDE JE TAKVA KRENULA: Ovako je DALILA izgledala na MATURI! (FOTO)

Bivša učesnica rijaliti programa "Parovi" Dalila Moreno nije oduvek izgledala kao danas. Za početak, promenila je boju kose, pa je od plavuše postala brineta, ali i stil oblačenja joj se drastično promenio.

Ona je na svom Fejsbuk profilu postavila sliku sa svoje mature, a u opisu je pojasnila kako su njeni prijatelji, ali i profesori reagovali kada su je videli.

Sjećam se toga dana kao da je juče bilo. Parkiramo se sa autom, ja izlazim a svi bez teksta u fazonu "ko je ova"? A u meni onaj najljepši ženski osjećaj, onaj osjećaj kada si sama sebi lijepa i najljepša. U sebi ponavljam "Bože samo da se ne okliznem, da ne padnem pred dušmanima,samo da uđemo u salu što prije" Prilaze profesori s pitanjem "Dalila gdje si ti takva krenula" a dječaci me brane "Profesore pa zar nemamo najljepšu vršnjakinju"..imate reče profesor ali da dođe u ovakvoj haljini pa i nije baš dobro za srce nas starijih koji trebamo još generacija da ispratimo. Bože to džačko doba..Sada bih se vratila sa pjesmom nazad i išla ponovno u srednju školu sa istim svojim društvom. Jako mnogo su me voljeli svi dječaci iz razreda i uvijek im je bilo bitno moje mišljenje,em što se tiče njihovih djevojčica i izbora, em što se tiče stajlinga.."kako smo se obukli, jel valja ovo"? Dok' djevojčicama i nisam bila miljenica,osim mojoj Maji koja me uvijek voljela i trpila sve moje nestašluke i bezobrazluke. A sada ta djevojka je prelijepa majka jednog malog dječaka i ponovo je osuđena da trpi sve ono što je sa mnom kroz naše školovanje. Mogu vam reći da sam imala najbolji razred na svijetu,i ako su sada mnogi razbacani po svijetu i sa mnogima nisam u kontaktu ali su oni vječno tu u mom' srcu koje će ih pamtiti zauvijek. Moj najdraži IVm5 – napisala je Dalila uz sliku.

Pogledajte kako je Mujićeva izgledala za svoju maturu:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter